Votul tau conteaza

La 28 februarie si 7 martie Asociatia Obsteasca "INFO-TERRA" a organizat doua videodiscoteci cu tineretul din satele Vadul-Rascov si Climautii de Jos , activitati instructiv-educative cu tematica electorala. Aceste activitati fac parte din proiectul "Votul tau conteaza" implementat cu sutinerea financiara a Ambasadei SUA in Republica Moldova. Participanti au fost tineri care au virsta de 18-20 ani, adica care prima data participaa la alegeri. 

Aceasta activitate si-a propus sa educe si sa sensibilizeze opinia tinerilor alegatori privind importanta participarii active a cetatenilor in dezvoltarea vietii comunitatii prin participarea la alegeri prin dezbateri si sa ofere tinerilor alegatori o platforma de Simulare a Alegerilor la nivel de comunitate, in care sa aiba posibilitatea de a discuta dificultatile comunitatii respective, de a identifica solutii, de a veni cu propuneri si de a participa la exercitiul de simulare a alegerilor; 

Au participat c-ca 70 tineri din Vadul-Rascov si Climautii de Jos cu virsta de 18-20 ani, adica care pe 5 aprilie vor vota pentru prima data. 

Credem ca activitatea s-a desfasurat cu succes si tinerii isi vor exercita dreptul de a participa la alegeri!

Proiect de educatie electorala sustinut financiar de Ambasada SUA in RM

Coordanator de proiect Vasile Otel AO INFO-TERRA.