Proiectul BLOGGING PENTRU ONG



Pe 4 martie 2009, in cadrul proiectului BLOGGING PENTRU ONG, s-a desfasurat seminarul de instruire pentru Asociatii Obstesti care doresc sa creeze bloguri pe internet. Acest seminar a fost organizat de U.S. Information Resource Center al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Chisinau. Pentru acest training au fost selectate urmatoarele organizatii:

  • Uniunea pentru Prevenirea HIV/SIDA si Reducerea Noxelor, Balti, reprezentat de Corina Zara
  • Tinerii Cercetatori din Republica Moldova pentru Europa Unita, Chisinau, reprezentat de Romeo Cemartan.
  • CCIAI Calarasi, reprezentat de Valeriu Gorincioi.
  • Neohumanist, reprezentat de Adriana Dilan
  • Miscarea Ecologista din Moldova, Stefan Voda, reprezentat de Ion Marin

Seminarul de instruire a fost condus de Stelian Rusu si compus din doua parti, partea teoretica si partea practica. Datorita bunei organizari si profesionalismului, participantii la acest seminar au reusit sa creeze cate un blog pentru organizatiile din care fac parte si sa plaseze primele informatii referitoare la misiunea, structura, componenta si activitatea acestora. Astfel, promovate pe calea internetului, aceste organizatii au acum o sansa mai mare ca sa fie remarcate pe plan national si international. La finele trainingului, coordonatorul trainingului, Stelian Rusu, a exprimat dorinta ca participantii proiectului BLOGGING PENTRU ONG, sa-si impartaseasca  cunostintele cu altii doritori de a avea un blog personal.

Participantii acestui seminar de instruire au adus multumiri si recunostinta atat domnului Stelian Rusu personal, cat si U.S. Information Resource Center.

Romeo Cemirtan

 

http://tceuforum.wordpress.com