Participă la Garage48 Hackathon Chișinău 2017 și transformă-ți ideile creative în prototipuri funcționale



În perioada 17-19 februarie, la Chișinău va avea loc hackathonul Garage48 Chisinau 2017, organizat în parteneriat cu Civitta și Dreamups Innovation Campus, cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Acest hackathon promite să fie intens, distractiv și va oferi posibilitate tinerilor interesați de tehnologii și inovații să creeze lucruri noi, utile și interesante, în condiții competitive. Pe durata a 48 de ore, echipele formate din programatori, designeri, marketeri, antreprenori, manageri de proiect, dar și alți entuziaști vor transforma ideile creative în prototipuri funcționale. Aplicațiile și serviciile create trebuie să aducă o inovație pentru un oricare sector ales independent de fiecare echipă participantă în competiție. Pe durata hackathonului, echipele vor fi ghidate de mentori locali și internaționali care sunt experți în design, dezvoltare de produse, marketing, și antreprenoriat. La final acestea vor fi evaluate de către o echipă de experți, iar cele mai bune idei vor fi premiate. Echipele câștigătoare vor avea posibilitatea să continue dezvoltarea ideilor în cadrul programul de accelerare Space Program III, vor obține bilete gratuite la conferința Rockit din această primăvară, și vor avea posibilitatea să meargă într-o vizită de studiu în Estonia.

Deci, dacă vrei să întâlnești tineri entuziaști, hackeri, hustleri, dacă vrei să dai viața unei idei tehnologice sau, pur și simplu, vrei să-ți faci noi prieteni, înregistrează-te până pe data de 17 ianuarie pentru a beneficia de bilet gratuit: http://bit.ly/garage48_hackathon.

Evenimentul va începe vineri seara cu sesiunea de prezentare a ideilor și formarea echipelor. Ziua de sâmbătă va fi dedicată în totalitate dezvoltării produselor sau serviciilor - aplicații sau platforme web. Duminică echipele își vor prezenta ideile și progresul pe care l-au înregistrat pe parcursul hackthonului, iar în baza acestora jurații vor desemna și premia câștigătorii.

Pentru mai multe detalii despre hackathon,  accesează pagina de facebook a evenimentului.