Asociatia "Motivatie" la 7 Ani



Pe data de 22 ianuarie 2009, Asociatia MOTIVATIE din Moldova a implinit 7 ani de activitate. Asociatia promoveaza activ modul independent de viata pentru utilizatorii de scaun rulant, prin prestarea serviciilor de calitate conform necesitatilor speciale ale acestora.

Activitatile propuse: terapie ocupationala, asistenta sociala, asistenta psihologica, recuperare activa, kinetoterapie, activitati sportive (bascket si tenis in scaun rulant), asistenta tehnica (asamblarea si reparatia scaunelor rulante) sunt destinate pentru a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu dizabilitgati.

Peste 700 de persoane cu dizabilitati au beneficiat de serviciile Asociatiei MOTIVATIE, dintre care aproximativ 300 au beneficiat de o asistenta multipla. Putem sa ne mindrim cu succesele si rezultate pe care le avem, pentru ca datorita eforturilor depuse, beneficiarii si parintii acestora au invatat sa fie mai independenti, mai increzuti in fortele proprii. Aproximativ 125 de copii si tineri au beneficiat de scaune rulante noi personalizate care le-au dat posibilitatea sa devina mai activi in comunitate. Beneficiarii nostri sunt atit copiii si tinerii cu dizabilitati precum si familiile acestora, specialistii din domeniu, studenti si voluntari, alte ONG si Centre din Republica.

Succesele noastre nu ar fi fost posibile fara sprijinul finantatorilor si partenerilor: Fundatia Motivation Romania, Directia Municipala pentru Protectia Drepturilor Copilului, Centrul de zi Speranta din Chisinau, UNICEF Moldova, Fundatia Soros Moldova, Ambasada Olandei la Kiev,  Fundatia JANIVO, GTZ Moldova, SOIR Moldova, agenti economici si persoane fizice, fapt pentru care le multumim.

 

Serviciul de presa al Asociatiei MOTIVATIE Moldova

Date de contact Mariana Matfei, tel. 66-13-93, 76-35-97.