Revista InteRFace – tot ce trebuie să știi pentru o afacere de succes



Dacă vrei să cunoști oameni de afaceri și tineri care s-au lansat în business aici, în Republica Moldova, și să fii la curent cu cele mai actuale evenimente din domeniul economic, revista InteRFace este ghidul de care ai nevoie.

Cu o istorie recentă, din ianuarie 2016, și cu o apariție lunară pe piața mediatică, InteRFace este un produs care furnizează informații complete și imparțiale despre inovațiile, tendințele și rețetele de succes din mediul de afaceri din țară.

Tânără și dinamică, echipa revistei InteRFace adună cele mai captivante povești despre reușitele oamenilor care vor să se facă remarcați și care vor să contribuie la prosperarea societății.

De asemenea, revista conține analize de piață, prognoze din domeniul antreprenoriatului și sfaturi despre cum îți poți crește afacerea, astfel încât compania ta să avanseze de la bine la excelent.

Pentru toți cei pasionați de media online, aducem la cunoștință că materialele din revistă pot fi accesate, zi de zi, și pe site-ul revistainterface.com. Acolo veți găsi nu doar interviuri cu oameni de valoare și materiale analitice, dar și știri actuale despre situația economică și despre mediul de business din Republica Moldova.

De curând, revista InteRFace a lansat al cincilea număr, care a pus la dispoziția cititorilor săi prognoze economice, materiale despre performanțele atinse de antreprenorii din țară și care poate fi găsit la toate chioșcurile „Moldpresa”, precum și în librăriile „Librarius”.

Articol adaugat de: Anatol Ursu