API vă propune o nouă ediție a suplimentului ”Obiectiv European”



Asociaţia Presei Independente (API) vă propune o nouă ediție a suplimentului ”Obiectiv European: Să vorbim despre Europa”.

Citiți în acest număr:

- un reportaj despre un tânăr din Zaim care cultivă zmeură și cu ajutorul unui grant danez a reușit să-și protejeze pomușoarele de secetă;

- o știre despre deschiderea unui complex sportiv modern pentru copiii de la Varnița;

- cum reușesc satele de pe Nistru să se schimbe cu suportul Uniunii Europene;

- de ce apa de la Cahul va fi mai bună;

- un reportaj despre parcările pentru persoanele cu dizabilități locomotorii;

- un interviu cu analistul Nicu Popescu despre relațiile R. Moldova cu Uniunea Europeană și problemele cu care se confruntă UE.

Suplimentul apare cu suportul financiar al National Endowment for Democracy (NED) și promovează ideile și valorile democratice în regiunile Moldovei. Publicaţia cuprinde reportaje, interviuri, analize care vor explica obiectivele Uniunii Europene, punând accent pe proiectele finanțate de UE în Republica Moldova, în special în zonele rurale și combaterea miturilor despre UE și integrarea europeană.

Proiectul va dura până în ianuarie 2017. În această perioadă, vor fi editate opt ediţii lunare ale suplimentului care vor fi inserate în 17 ziare locale și naționale de limba română și rusă, cumulând un tiraj de 75 mii exemplare. Totodată, pe 10 portaluri informative de limbă română și rusă vor fi publicate articole ce abordează integrarea europeană, inclusiv practicile comunitare şi asistenţa pentru Republica Moldova.

De asemenea, suplimentul ”Obiectiv European: Să vorbim despre Europa” va fi publicat pe pagina web a API și pe site-urile instituțiilor media partenere și ale organizaţiilor care promovează valorile democratice. Un tiraj limitat al suplimentului va fi tipărit şi pe hârtie.

Accesaţi pagina web www.api.md şi descărcaţi gratuit suplimentul ”Obiectiv European: Să vorbim despre Europa” Link direct: http://api.md/page/ro-obiectiv-european-99

Pentru mai multe detalii, contactați-o pe Diana Lungu, Coordonatoare comunicare API, la numărul de telefon 0 22 210602 sau la adresa de e-mail diana.lungu@api.md