Copiii de la scoala-internat din Hancesti au primit daruri de la Camera de Comert Americana



Copiii de la scoala-internat din Hancesti au primit daruri de la Camera de Comert AmericanaComitetul de Responsabilitate Sociala Corporativa (RSC) din cadrul Camerei de Comert Americana (AmCham), in cooperare cu DHL Moldova si Corpul Pacii SUA, in ajunul sarbatorilor de iarna, au oferit o raza de lumina pentru copiii de la scoala-internat din orasul Hancesti. Copiii au primit mai multe daruri, precum computere, aparate foto, jucarii, carti, haine, dulciuri, echipament sportiv, echipament de birou etc., transmite Info-Prim Neo.

"Prin darurile sale de suflet, membrii AmCham au oferit copiilor din Internatul din Hancesti prilejul de a se bucura de magia sarbatorilor de iarna. Acesti copii fac parte din societatea noastra si tine de responsabilitatea fiecaruia sa contribuie la crearea unui prezent si viitor mai luminos pentru ei”, a mentionat Mila Dodon, director executiv al AmCham.

Printre companiile participante la acest act de binefacere se numara British American Tobacco, Corporate Office Solutions, Deloitte & Touche, Elenic Lux, Eurasia Foundation, Fincombank, Foto Rapid, Investprivatbank, Moldcell, Moldova Agroindbank, PriceWaterHouse Coopers, RED Union Fenosa, Sun Communications, Target Advertising, Biroul de Avocati Turcan&Turcan.

În Scoala Internat din or. Hancesti sunt peste 150 copii cu dizabilitati fizice.

AmCham in Moldova este o asociatie nonguvernamentala, non-profit a businessului privat din Moldova. Facand parte din cele circa 105 Camere de Comert Americane din intreaga lume, misiunea AmCham este de a promova comertul si investitiile americane in Moldova, de a colabora cu Guvernul R. Moldova si liderii de afaceri, intru dezvoltarea unui climat de afaceri mai favorabil in Moldova pentru comertul si investitiile straine.

Info-Prim Neo