Selectare localități CRONOGRAF TUR 2016



OWH Studio lansează concursul de selectare a 20 de localități unde vor fi proiectate GRATUIT filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XIII-a. Turul cinematografic va fi organizat în perioada iulie-august 2016.

Al treilea an consecutiv sub egida Festivalului Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF, OWH Studio lansează turul cinematografic CRONOGRAF TUR. Din dorinţa de a aduce documentare pe marele ecran, cât mai aproape de publicul larg, CRONOGRAF TUR va călători cu un program de proiecţii ambulante în 20 de localități din ţară, va deschide ușile caselor de cultură şi va organiza proiecții în aer liber, oferind publicului din întreaga țară o retrospectivă a celor mai bune filme prezentate în cadrul celei de-a XIII-a ediții a festivalului.

Echipa OWH Studio va asigura tot echipamentul necesar pentru proiecție (ecran, proiector, boxe), filmele și afișele, iar localitățile selectate vor trebui doar să asigurare o sală sau a un spațiu amenajat în aer liber (comod pentru proiecție), precum și să promoveze evenimentul în localitate, astfel încât prezența spectatorilor la eveniment să fie cât mai mare.

Localitățile interesate se pot înregistra la concurs completând acest formular până la data de 27 iunie 2016: https://docs.google.com/forms/d/1NTq8kzgeRsXPak-z_02GC8iwjpo0xPhEJs7Xr0g0Alo/viewform

Partenerii celei de-a III-a ediții a CRONOGRAF TUR sunt: Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare SDC, Ministerul Culturii și Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

 

Mai multe detalii despre turul cinematografic pot fi găsite pe site-ul oficial www.cronograf.md sau pe pagina de facebook- https://www.facebook.com/IDFF.CRONOGRAF/?fref=ts.

Articol adaugat de: Irina Ursu