Conferință de presă cu tematica “Te priveşte! Priveşte pe fiecare! Testează-te HIV!”



Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerul Sănătății, Asociația Obștească "Inițiativa pozitivă" în parteneriat cu UNAIDS Moldova organizează vineri, 13 mai curent, o conferință de presă cu tematica “Te priveşte! Priveşte pe fiecare! Testează-te HIV!” dedicată Zilei Internaţionale de comemorare a persoanelor decedate de HIV/SIDA.

La eveniment vor participa: Viceministrul Sănătății, Aliona Serbulenco, Șefa direcției politici de asistență socială, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Djulieta Popescu, Managerul de țară UNAIDS, Svetlana Plămădeală, Președintele Asociației Obștești ”Inițiativa Pozitivă”, Ruslan Poverga și omul de afaceri, Dmitrii Voloșin, susținător al campaniei.

În cadrul conferinței se vor prezenta date privind fenomenul HIV / SIDA în Republica Moldova și disponibilitatea testelor rapide HIV în farmaciile din țară. De asemenea, la eveniment oficialii cât și doritorii vor face testul rapid HIV. Vă așteptăm, vineri, 13 mai curent, începând cu ora 10.00, la Ministerul Sănătății, str. Vasile Alecsandri 2, et.2, sala de conferințe.

http://positivepeople.md/