Invitație la şedinţa Clubului Formatorilor



images 110Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” invită formatorii experimentaţi din sectorul asociativ la următoarea şedinţă a Clubului Formatorilor – un spaţiu dedicat educației non-formale, comunicării profesionale, schimbului de experiență, a bunelor practici și performanțelor.

Întrunirea va avea loc marţi, 17 mai 2016, ora 9:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii şi Tineri ARTICO (et. 3, Sala Festivă), mun. Chişinău str. Ştefan cel Mare 169.

Şedinţa va dura aproximativ 2 ore, iar discuţia se va axa pe prezentarea metodelor și tehnicilor eficiente de instruire.

 Aceasta ședință este a doua din seria celor 8 planificate în cadrul proiectului "Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret", susținut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, în cadrul Programului de Granturi 2016.

Clubul Formatorilor este o modalitate de a petrece timpul plăcut și util în compania unor oameni extraordinari care sunt dispuși să împărtășe cunoștințele, experiența acumulată, abilitățile și practicile cu care sunt familiarizați.

Aşteptăm confirmarea prezenţei dvs. pînă luni, 16 mai 2016, la adresa de e-mail: info@millenium.md

Persoană de contact: Ana Bezărău, tel. 068093861

 Proiectul "Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret" este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2016.