Voluntarii ARTICO în vizită la Centrul Media pentru Tineri



DSC 0221Dorința de cunoaştere nu are limite, astfel voluntarii Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO au hotărît să meargă în vizită de astă dată la Centrul Media pentru Tineri.

Aici voluntarii au avut posibilitatea să învețe cum se scrie un articol. Training a fost desfăşurat de către membrul Centrului Media pentru Tineri, Alina Găină. Tinerii au avut ocazia să afle cum se promovează corect un eveniment, care sunt greşelile făcute frecvent pe reţele de socializare şi ce trebuie/nu trebuie postat pentru promovarea imaginii personale sau a organizaţiei.

“Încercaţi să fiţi cît mai originali, comunicarea pe reţelele de socializare este cea mai importantă, deoarece profilul ne reprezintă imaginea.”, a sugerat Alina Găină, membru Centrul Media pentru Tineri.

De asemenea voluntarii au discutat și despre mesajele de descriere a fotografiilor și materialelor postate pe blogurile personale.

“În urma acestui training am înţeles cît de mult contează ceea ce postez, cum promovez şi chiar frecvenţa postărilor şi că fiecare propoziţie trebuie să aducă un mesaj.” a comunicat Sorici Maria, voluntar ARTICO. 

Amintim că în luna februarie voluntarii Centrului Artico au mers într-o vizită la Comisia Electorală Centrală și Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, unde au aflat mai multe detalii despre modul de desfășurarea al alegerilor în Republica Moldova.