Aplicatia CuteOD – CuteOverDose: cuteograme pentru cei dragi



Cum ar fi sa poti trimite mesaje de dragoste persoanei iubite printr-un joculet?

Sa o surprinzi cu texte personalizate pe care trebuie sa le descopere jucandu-se cu vulpita simpatica din aplicatia CuteOD?

CuteOD – Cute Over Dose (www.cuteod.com) este o aplicatie ce a pornit de la problema unui programator care primea reprosuri de la iubita lui ca nu este suficient de romantic, ca se exprima foarte greu, ca nu ii da si ei mesaje, asa cum fac iubitii prietenelor ei. Asa ca el s-a gandit sa creeze o aplicatie speciala pentru ea. Denumita strategic „Cute OVERDOSE”, ca un fel de „amenintare” ca va fi bombardata de acum de mesaje siropoase, aplicatia ii permite sa trimita automat mesaje celei dragi, oricand, chiar si atunci cand ultimul lui gand este la asa ceva :) . 

CuteOD 2

Cum functioneaza: poti alege din lista predefinita (romantic, funny, love) un numar de mesaje standard, le poti completa cu cateva mesaje personalizate si ii trimiti iubitei un link de unde sa descarce aplicatia, sub forma unui joc. Dupa descarcare, tot ce trebuie sa faca ea este sa se joace cu o vulpita care trebuie sa-si demonstreze siretenia si sa sparga baloanele care zboara pe deasupra ei. La fiecare balon spart, pe ecran apare un mesaj de la iubitul ei :D, in ordine total aleatoare.  

Si uite asa, el si-a vazut de programarea lui si intra doar o data pe saptamana in aplicatie pentru a mai completa mesajele, iar ea era fericita ca primeste mesajele mult visate. Si se poate lauda tuturor prietenelor ca are un joculet facut doar pentru ea, unic, in care descopera in fiecare zi bucatele din afectiunea lui.

Pentru ca reactia tuturor la descoperirea aplicatiei a fost extraordinara, de la o simpla joaca, initiatorul s-a gandit sa o transforme intr-un stalpisor de sustinere a relatiilor si sa o dezvolte si mai mult. De aceea, anul acesta isi propune sa lanseze o campanie de crowdfunding! Prin acest demers se doreste realizarea unui produs si mai bun, cu posibilitati extinse de personalizare grafica si cu o multitudine de teme noi pe care userii sa le poata folosi pentru crearea unor cutiute cu amintiri si vorbe dulci, unice. In plus, este in plan si dezvoltarea aplicatiei pentru iOS, intrucat versiunea actuala, beta, este doar pentru android.  

Aplicatia se poate extinde si de la prieten la prieten sau de la copii la parinti. Oricine intampina o greutate in a-si comunica sentimentele, poate fi acum ajutat de CuteOD.

Totodata, daca iubita ta/iubitul tau sau un prieten este mare fan al unui film, serial sau cantaret, ii poti pregati o serie de propozitii memorabile si ii poti trimite prin intermediul CuteOD. El/ea se va amuza citindu-le, iar tu te vei simti bine ca i-ai facut sa zambeasca. Cateva exemple in acest sens gasiti pe YouTube: Smileys meet CuteOD sau Leonardo DiCaprio meets CuteOD - beware for the Oscars!.

Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta aplicatie joculet, va invitam sa intrati pe site-ul www.cuteod.com si sa instalati aplicatia pe telefon. Ne gasiti de asemenea pe pagina noastra de Facebook. Daca va suntem simpatici, ne puteti aprecia cu un like :)

Articol adaugat de: Cristian Baita