Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

Participantele LeaderSHE Young-Women Academy şi-au întâlnit mentorii



11169639 970414486325192 5375834930561345740 o

Pe data de 25 şi 30 aprilie a.c. fetele de la LeaderSHE au participat în cadrul unui program de mentorat. Scopul acestuia este a lega relaţii de colaborare şi ghidare dintre participantele LSH şi persoane cu experienţă din diverse domenii.

 Fie că sunt din sfera juridică, economică, administrativă sau presă, mentorii s-au arătat deschişi spre a le oferi menteelor suportul şi sfatul necesar. Fetele au avut ocazia să îşi aleagă un mentor în funcţie de preferinţele lor.

Printre menori a fost şi doamna Stela Moldovanu, proprietara magazinului „molDeco”.

„De fiecare dată când văd comunităţi de tinere active, inteligente, ambiţioase, care ştiu ce-şi doresc, sunt plină de optimism pentru viitorul acestei ţări. Comunicarea cu ele este, de obicei, o posibilitate nu doar de a-ţi împărtăşi experienţa, dar şi de a învăţa de la tânăra generaţie ce înseamnă curaj, vise măreţe, şi încrederea că este în puterea fiecăruia să schimbăm lucrurile. Le urez fetelor din proiectul LeaderSHE mult succes”, a spus doamna Moldovanu.

Avocata Ana Galus este pentru prima dată mentor în cadrul proiectului. Ea a rămas plăcut suprinsă de fetele implicate în program.

„Sunt foarte diferite ca personalităţi, însă foarte interesante. Vorbind cu ele, mi-am amintit despre cum eram eu cu ceva ani în urmă”.

Şi participantele au avut impresii frumoase de la întâlnirea cu mentorii.

11131736 970414596325181 3352115336340774777 o

Nadia Jugurt este una dintre ele. Întâlnirea cu mentorii i-a plăcut foarte tare, în special discuţiile cu aceştia. „Consider că mentorii au fost foarte bine selectaţi, eu personal aş vrea să am în calitate de mentor mai multe dintre doamne. M-au impresionat toate, şi într-un final, am cumoscut persoane noi, ceea ce este mereu special şi interesant”, a spus tânăra. 

„Mi-a plăcut atmosfera ,modalităţile de a ne cunoaşte mai bine” a punctat Adriana Rotaru, participantă LeaderSHE. 

Proiect LeaderSHE este la a IV-a ediție, iar în fiecare an, fetele uimesc prin dorința lor de a deveni mai bune și deschiderea lor față de istoriile de succes ale prietenilor LeaderSHE: traineri, mentori.