Pas cu Pas in Afaceri la Hincesti a adunat 60 de antreprenori si doritori de a initia afaceri in localitatea lor!



Pas cu Pas în Afaceri
Lanseaza-ţi o afacere în localitatea ta!


60 de antreprenori şi doritori de a iniţia afaceri s-au întîlnit la Hînceşti la evenimentul motivaţional ,,Pas cu Pas în Afaceri'', lansează-ţi o afacere în localitatea ta.

Scopul evenimentului a fost creşterea nivelului de cunoştinţe a agenţilor economici şi tinerilor, viitori antreprenori, participanţi la eveniment despre posibilităţile de instruire şi finanţare în domeniul antreprenorial. Participanţii la eveniment au avut posibilitatea să cunoască despre oportunităţile de finanţare în afaceri, să participe la un training inedit, despre cum să-şi dezvolte afacerea, s-au relaxat la parada de modă marca Anette şi bijuterii Fashion Jewelry Shop, şi-au creat noi contacte şi parteneriate de afaceri.

De asemenea, pentru promovarea antreprenorilor autohtoni, la eveniment a fost organizat şi un mini tîrg expoziţional cu vînzări.

Organizatoarea evenimentului, Cornelia Zelinschi a menţionat că această iniţiativă de susţinere a mediului de afaceri din regiune ,,Pas cu Pas în Afaceri'' este pentru motivarea mediului de afaceri de a se dezvolta, de a se informa şi de a stimula spiritul antreprenorial în rîndul tinerilor, care au ramas acasă şi au idei în afaceri, pentru a le implementa în practică şi de a construi un mediu antreprenorial favorabil şi competitiv. De asemenenea, această iniţiativă porneşte din interessul organizatoarei de a consulta, de a organiza şi de a oferi suport mediului antreprenorial din regiune. ,,Dacă tot am prieteni din domeniul jurisprudenţei, economiei, marketingului şi eu fiind din domeniul PR-ului, am zis de ce nu să creem ceva frumos şi necesar mediului de afaceri din Hînceşti''.

Întrebată cît de greu sau uşor ia fost să organizeze un asemenea eveniment, avînd un copil mic acasă, ne-a răspuns următoarele: ,,Eu mereu am fost o organizatoare cu multe idei şi propuneri, dar am devenit mai ambiţioasă datorită unor momente din viaţa mea, unii m-au înţeles perfect pe parcursul organizării evenimentului, alţii nu, dar am încercat să fiu eu mai decisă şi hotărîtă şi sfătuiesc toţi tinerii, care au idei să-şi realizeze visul, doar aşa putem schimba lucrurile din ţara noastră, să nu aşteptaţi ca cineva să vă pună pe tavă, tu poţi să fi acela, care-şi schimbă destinul'', a menţionat Cornelia.

Evenimentul a fost organizat de CBV Media Group din Hincesti în parteneriat cu Asociaţia de Tineret (UTS Hînceşti) şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM). CBV Media Group aduce mulţumiri tuturor partenerilor şi participanţilor la eveniment şi vă îndeamnă pe toţi voi să vă lansaţi afaceri la voi acasă!

PAS cu PAS în Afaceri este un eveniment unicat, la prima ediţie în or. Hînceşti, o acţiune de susţinere a mediului de afaceri din regiune, prin crearea unei platforme de discuţii eficiente şi durabile, prin crearea unei concurenţe sănătoase în afaceri, precum şi stimularea dialogului dintre potenţialii antreprenori şi cei existenţi.

Pentru informatii aditionale despre eveniment, Va rugam sa ne contactati la numarul 068835250 sau email cornelia_zelinschi@yahoo.com