Fiecare din noi merita un zambet



"Toti sintem diferiti, si totusi toti egali": este unul din principiile TSL-istilor, principiu ce si-a gasit reflectare in activitatea desfasurata pe 11 septembrie la casa de copii "Internatul pentru copii cu deficiente N. 5". Ne-am dorit, ca mergind la ei, sa le daruim caldura sufleteasca si fericire, privilegii de care ei nu se pot bucura, in adevaratul sens al cuvintului. Am organizat jocuri interesante, am cintat si ne-am distrat impreuna, iar la final am oferit fiecarui copil cate un mic cadou simbolic.

Ne-am simtit cu adevarat fericiti, vazindu-i zambind pe copii si mare ne-a fost mirarea cand am fost intrebati daca vom mai reveni. O vom face, cu siguranta, caci nu e mai mare implinire sufleteasca, decat sa-i facem pe acesti copii dragalasi sa se simta necesari societatii si iubiti de noi.
  
Întorcandu-ne din mijlocul copiilor, noi, voluntarii ne-am impartasit cele mai dragi emotii, fiecare din noi reusind sa-si faca cate un prieten de care ne leaga un gingas sentiment de compasiune si intelegere. Dupa cum am promis copiilor, ne vom intoarce, in cel mai apropiat viitor, pentru a le reda sentimentul de a fi iubiti si protejati de noi, tinerii ce cred in tineri, impreuna cospirind pentru un viitor mai bun.  

Organizatorii aduc sincere multumiri partenerilor (AIERM, Biserica Unificarii, ATSCARP etc.) si voluntarilor ce s-au implicat si au sustinut desfasurarea cu succes a proiectului.

Foto: http://picasaweb.google.com/cirpalanick/TSLLaInternatulPentruCopiiCuDeficienEN5#

www.irffmd.net