În brațele mamei e cel mai dulce și mai cald loc din lume



Chișinău, 23 decembrie 2014

 

COMUNICAT DE PRESĂ

În brațele mamei e cel mai dulce și mai cald loc din lume

În Ajun de Crăciun, Misiunea Socială „Diaconia” a lansat campania de Crăciun „De la mame pentru mame”. Campania este organizată pentru al patrulea an consecutiv și are ca scop susținerea mamelor aflate în dificultate și asigurarea dreptului copiilor de a crește alături de mamele lor.

În contextul campaniei deja au fost desfășurate două acțiuni. La data de 13 decembrie s-a desfășurat evenimentul de caritate, unde 100 de mame au confecționat jucării de brad, iar la data de 20 și 21 decembrie a avut loc târgul de caritate, unde voluntarii au vândut aceste jucării. În urma acestor acțiuni au fost colectați peste 35 mii de lei, prin care se vor susține cuplurile mamă-copil asistate în cadrul programului „În brațele mamei”.

Igor Belei, director al Misiunii Sociale „Diaconia”: „Deja patru ani consecutiv, grație sprijinului mamelor ce vin la evenimentul de caritate, al companiilor-partenere ce se implică în desfășurarea campaniei, al voluntarilor, fără de care ar fi greu de realizat o astfel de campanie, reușim să fim alături de mamele ce au primit darul dumnezeiesc și își cresc pruncii. Prin intermediul programului „În brațele mamei” au fost asistați în Centrul Maternal peste 50 de copii, care vor deveni viitori membri ai societății cu drepturi depline, aceasta, grație gesturilor de sprijin ale oamenilor cu inimă mare. Doar împreună putem asigura dreptul fiecărui copil de a crește în siguranță, alături de mama sa.”

„Diaconia” apreciază și receptivitatea companiilor autohtone care răspund an de an solicitărilor  noastre. De asemenea, toți cei care vor să contribuie la scrierea poveștii „De la mame pentru mame”, sunt invitați să aducă copiilor de la Centrul Maternal hăinuțe și produse pentru copii. Astfel, împreună, vom reuși să fim aproape de aproapele nostru.

Campania a fost desfășurată cu susținerea:

Sponsori: Fundația Felicia, DAAC Hermes group, Bambino.md.

Parteneri: Summit Events and Conference Center, Green Hills Market, Ju Bijoux, Marinelle, aqua unIQa, Buburuza Mela, Art Bijoux, Alina Bradu, www.nunta.com.md.

Parteneri media: Radio Chișinău, Pentru EA.md, Moldova 1, Radio Moldova, Ziarul de Gardă, Familia.md, Unica.md, iTicket, allfun, Radio Vocea Basarabiei.

Pentru contacte:

Maria Gribiniuc

Responsabil de PR&Fundraising

tel.: 022 46 32 28

www.diaconia.md

office@diaconia.md