Angry Business - realitatea care a depăşit orice aşteptări

angry mintiv 1 of 1Dacă ar fi să vă întrebați cunoscuții cine din ei ar dori să-și lanseze propria afacere, 80% ar răspunde afirmativ. Însă ei nu fac acest lucru din variate motive, cât se poate de obiective, după părerea lor. Unii spun că nu e momentul potrivit, alții că nu au destule resurse financiare sau nu știu de unde să facă rost de ele, fără a-şi da seama că unicul activ de care are nevoie orice antreprenor și care cu adevărat contează în această perioadă de start el deja îl deține.

După părerea cercetătorului Amar Bhaida, care studiază start-upurile cu cea mai dinamică creștere, acestea au câțiva factori comuni:

- Nici o idee nouă sau revoluționară;

- Capital maximal de start de 10.000 de dolari;

- Un plan neformal de lucru sau absența totală a acestuia;

- Personal necalificat (majoritatea antreprenorilor nu sunt cei mai buni manageri);

- Adaptabilitatea la factorii externi.

Dacă e să analizați cele expuse mai sus, încă mai credeți că e necesar să așteptați momentul potrivit pentru a începe propria afacere? Ce credeți că îi mișcă pe exponenţii studiului de mai sus? Exact! “Activul” care se numește ACȚIUNE!

Astăzi, 11 decembrie, se împlineşte exact un an din ziua în care pe piața din Republica Moldova a fost lansată compania Angry Business - comunitatea ce creează și dezvoltă afaceri. Motivul apariției acesteia poate fi cel mai bine caracterizată de cuvintele lui Victor Hugo care spunea că "nimic nu poate opri ideea timpul căreia a venit." Iar părinții acestei idei sunt 3 tineri antreprenori - Alexandru Bordea, Olga Țăpordei și Alina Andriuță - care au dorit să-şi împărtășească propriile experiențe, cu succese și insuccese, cu bune și cu rele, cu instrumente implementate și cu rezultate obținute.

Ce înseamnă Angry Business astăzi, în cifre:

 • peste 2.000 de participanți la toate evenimentele marca AB;
 • 6 generații ai cursului de COACHING cu peste 130 de absolvenți;
 • peste 50 de lecții;
 • Primul business reality show din ţară - “Business Factory”;
 • peste 150 de întâlniri de mentorat;
 • profituri per participant de peste 250.000 lei în urma cursului;
 • peste 20 de parteneriate;
 • companii cu rulaje de peste 1.000.000 de lei lunar;
 • antreprenori, studenți, oameni de artă, elevi cu initiațivă și mame cu copii sau pur și simplu oameni de afaceri care în 8 săptămâni de curs au luat de la 0 și au dezvoltat pas cu pas o proprie afacere ce generează profit;
 • AngryClub - comunitatea absolvenților cursului de Coaching;
 • Mentor Grup - cei care au generat profit mai mare de 10.000 lei în cursul de Coaching și care au decis sa devină mentorii viitoarelor generații.
 • AngryBreakfast- întâlniri neformale ale clubului, la dejun, unde se pun în discuție subiecte actuale de business şi problemele cu care se confruntă fiecare membru;
 • şi, desigur, AngryTusэ - locul unde se distrează bine.

Pe lângă toate, Angry Business înseamnă și mult networking, responsabilitate, oameni cu ambiție, care se ajută reciproc și îi ajută pe cei din jur prin intermediul diferitor proiecte sociale.

Și toate acestea în exact un an de zile.

Vă întrebați care le sunt planurile? Nu e relevant. Pentru că anul acesta realitatea a depășit chiar și cele mai optimiste așteptări. Iar pentru că de sărbători se vine cu daruri pentru cei dragi, Angry Business vă oferă un cadou cu ocazia zilei sale de naștere:

Doar astăzi, înscrie-te împreună cu prietenul sau partenerul tău la cursul de COACHING din 20 ianuarie și unul din voi va achita doar 50% din curs.

La mai mult și la mai mare, Angry Business!

angry minti 13 of 48