Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

LeaderSHE în continuă acţiune!



Ultima sâmbătă din luna noiembrie le-a găsit pe fetele de la LeaderSHEYoung Women Leaders’ Academy în plină desfășurare a cursurilor și întâlniri cu Femei excepționale.În prima parte a zilei, Tinerele de astăzi, Liderele de mâine s-au întâlnit cu Bucătarul Ambasadorului SUA la Chișinău, Petru Scalețchi, care le-a arătat câteva exemple de amplasare a tacâmurilor şi le-a instruit cum să le folosească în cel mai potrivit şi corect mod. Petru a ţinut să le spună fetelor că :”O femeie lider care se respectă şi ţine la imaginea sa,va şti cum să mînuiască tacîmurile şi ce atitudine să ia atunci cînd este invitată la restaurant.

În partea a doua a zilei, participantele s-au întîlnit cu Olga Safronova, care le-a împărtăşit istoria sa de succes şi cea a salonului de produse cosmetice unde activează în calitate de manager. Tot ea a organizat un joc psihologic prin intermediul căruia participantele au reușit să se descopere mai bine pe site si pe colegele lor  

Gazda întâlnirii, restaurantul Zen Sushi a oferiit o degustaţie specială de sushi pentru fete.

La final, participantele s-au ales cu cadouri din partea Prietenilor LeaderSHE – compania de cosmetice Babor, Fitness Class și restaurantul Zen Sushi.

Următoarea sesiune le promite participantelor o întâlnire cu multă energie cu una din femeile puternice ale Republicii Moldova precum si un Masterclass din partea unui din Prietenii LeaderSHE.