Trainingul de instruire „Dezvoltarea competențelor TIC” la Cahul



"ao artena1

Asociaţia Obştească ”ARTENA”,  în zilele 25-26 octombrie 2014, în cadrul proiectului “Tinerii abilitaţi – cuceresc viitorul” - a desfăşurat în localul Liceului Teoretic “Dm. Cantemir” din Cahul  - trainingul de instruire „Dezvoltarea competențelor TICpentru tinerii asociaţiei cuscopul de-a crea tinerilor deprinderi, legate de utilizarea calculatoarelor in procese de editare text, prelucrarea informațiilor cu programe de calcul tabular şi dezvoltarea abilitatilor de comunicare pe Internet.

În cadrul trainingului 21 tineri şi 5 lucrători de tineret şi-au perfectat competenţele de utilizare a calculatorului pentru editarea textelor în Word; au deprins calcul tabular, elemente de editare, formatare, serii de date, formule și funcții în Excel, au elaborat prezentări electronice folosind Power Point, au folosit tehnica de calcul în scopul comunicării eficiente pe Internet.

Instruirea a petrecut-o directorul Institutului de Instruire în Dezvoltare ,,MilleniuM” – Dl Vitalie Cîrhană, un profesionist care lucreaza la cel mai înalt nivel. În cadrul sesiunilor, petrecute în cabinetul multimedia  s-au utilizat mijloace audio-vizuale, participanţii la instruire au parcurs un şir de jocuri de cunoaştere şi autocunoaştere, de consolidare a echipei, de elaborare a strategiilor de grup, de înviorare ş.a.

Acest eveniment este realizat de AO ”ARTENA”  cu suportul Consiliului Național al Tineretului din Moldova, din resursele acordate de Ministerul Tineretului și Sportului din Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru anul 2014.

Localul și echipamentul pentru petrecerea evenimentului a fost oferit de Liceului Teoretic “Dm. Cantemir” din Cahul.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul “Tinerii abilitaţi – cuceresc viitorul”, puteţi contacta echipa proiectului :

Contacte:

AO ARTENA

Tel: (373 299) 27617, 25435

Mob: 078361516

E-mail: artena@mail.ru

https://www.facebook.com/artena.ao

Persoana de contact: Natalia Crasilnicov

"