Meci caritabil de fotbal pentru sustinerea persoanelor in etate social vulnerabile din Straseni



10502384 10204483714234761 1997692561462730276 n

Duminica, 14 septembrie 2014, la orele 10.00, va avea loc un meci caritabil de fotbal pentru sustinerea persoanelor in etate social vulnerabile din r-nul Straseni pe stadionul din satul Galesti, raionul Straseni.

Asociatia pentru Educatie "Neoumanist" in parteneriat cu primaria or. Straseni si primaria satului Galestiau plăcerea de a invita la acest meci toti doritorii, toti amatorii de fotbal, amatorii de muzica populara si toti cei care doresc sa faca parte din echipa de suporteri.

Evenimentul consta in desfasurarea unui meci caritabil de fotbal intre o echipa formata din selectionata AE Neoumanist (donatori si personalul organizatiei) , si alta selectionata din or. Straseni (consilieri si functionari ai primariei or. Straseni). Dupa meciul caritabil, veti fi delectati de muzica artistilor emeriti din Moldova - Maria Srabas, Ricu Voda, Doina Arsenii, Doinita Gherman si Eryka.

Intrarea la eveniment se face pe baza unor bilete – donatii in valoare de 80 lei, echivalentul a 2 prinzuri calde pentru batrini, toti banii colectati din vanzarea lor urmand sa fie directionati catre proiectele sociale ale AE "Neoumanist" pentru sustinerea  persoanelor in etate social vulnerabile din Straseni: http://www.neohumanist.org/rom/index.php sau http://neoumanist.wordpress.com/

Evenimentul caritabil are ca principal obiectiv informarea şi sensibilizarea societăţii civile faţă de problematica persoanelor in etate, aflaţi în dificultate precum şi strângerea de fonduri.

Pentru a achizitiona bilete la meci sau pentru a dona, contactati membrul AE "Neoumanist" - Bulicanu Ecaterina –coordonator de proiect,  la numarul de telefon 0237 28003 sau 079630619. Biletele se pot achizitiona, de asemenea, de la intrare in ziua evenimentului.

Multumim sponsorilor acestui eveniment: Moldova Agroinbank, Prometeu T si Floarea Soarelui SA pentru ajutorul acordat in organizarea evenimentului.

Mai multe detalii despre meciul caritabil la tel.: 023728003.