Platforma Națională de Implicare Civică



                                                                           Untitled

Comunicat

Institutul de Politici Publice anunță lansarea platformei naționale de implicare civică, disponibilă aici: www.politicipublice.md. Platforma a fost creată în cadrul proiectului „Implicarea cetățenilor în prioritizarea, elaborarea și implementarea politicilor de dezvoltare locală,” finanțat prin  Programul Operațional Comun „Bazinul Mării Negre” 2007-2013.

Acum cetățeanul Republicii Moldova poate contribui în mod direct la identificarea soluțiilor pentru problemele existente, atât la nivel local, cât și la nivel național. Mai mult, aceste soluții vor sta la baza elaborării unor propuneri de politici publice, ulterior supuse atenției autorităților publice. În cazul în care anumite soluții propuse de către cetățeni vor fi implementate, exemplul lor va fi promovat ca model de bune practici.

Tu ce problemă ai identificat la nivelul comunității tale? Care este soluția ta? 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Institutului de Politici Publice, Str. Puşkin, nr. 16/1, tel/fax: Tel. (373 22) 27 67 85, 27 67 86, persoana de contact Uțica Stella – Asistentă de Proiect.