Rechizite școlare și materiale necesare pentru proces educațional de calitate




080414Circa 155 de copii din 3 școli ale Republicii Moldova au beneficiat de sete de rechizite școlare precum și materiale pentru corpul didactic necesare unui proces de studiu de calitate în cadrul proiectului „Educației Plus II”.

Este unul din cele 3 tipuri de vouchere oferite cu scopul de a motiva o mai bună performanță academică a copiilor dezavantajați din L.T. „I. Creangă”, s. Zîrnești, raionul Cahul, L.T. „M. Eminescu”, or. Hîncești, și Gimnaziul „Gribova”, s. Gribova, raionul Drochia.

Setele de rechizite au fost distribuite în cadrul întîlnirilor părintești în cadrul cărora s-a vorbit despre importanța educației academice și necesitatea implicării responsabile și de supraveghere a pregătirii temelor de acasă.

Vă reamintim că sistemul de facilitare a educației de calitate este format din 3 tipuri de vouchere: oferirea sesiunilor suplimentare de facilitare a temelor de acasă, plata lunară pentru alimentare și sete de rechizite școlare.

De astăzi, copii din cîteva școli din Moldova vor avea o motivație puternică să învețe mai bine.

Profesorii din trei școli ale republicii vor face față provocării în facilitarea educației de calitate.

„Ograda Noastră” ONG va sprijini elevii și profesorii din cele 3 școli în perioada anilor 2014-2016 în vederea facilitării educației de calitate.

Proiectul este realizat de Centrul de Resurse și Consultanță „Ograda Noastra” ONG și partenerii cu sprijinul Fundaţiei Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).