A început jocul ”Moșul Secret”! Hai și tu cu noi!



 

 

 

 

 

Chișinău, 12 decembrie 2013 – Co ocazia sosirii sărbătorilor de iarnă internauții din R. Moldova sunt invitați să participe la jocul ”Moșul secret”, care are menirea să ofere necondiționat bucurie celor din jur. Idea jocului este inspirată din filmul ”Pay it forward” (Trad. -”Dă mai departe”).

Persoanele interesate să participle la joc sunt invitate să împacheteze un cadou în ambalaj (neapărat transparent pentru evitarea riscurilor) și să-l lase în loc public cu un mesaj-felicitare și invitație de a-i face o poza si a o plasa pe rețele sociale. Cadourile pot fi lăsate în parcuri, în curți, în gări, etc.

Pachetul poate contine orice obiect, care poate fi considerat cadou (desen, fructe, ciocolată, alimente, accesorii, cărți, jucării, rechizite, felicitări, etc). La acesta se anexează logotipul jocului, un mesaj de felicitare pentru cel, ce-l găsește, solicitarea de a-i face o poză și a o plasa pe rețele sociale, cît și invitația de a participa la joc prin a lăsa la rîndul său un alt cadou.

Pentru  plasare poze și conexiune între participanții la joc a fost deschisă rețeaua de socializare pe site-ul www.secretsanta.md, cît și pagina facebook.com/secretsanta.md.

Companiile, instituțiile și organizațiile sunt invitate să plaseze logotipul jocului la intrare în clădirile lor ca si loc autorizat pentru cadouri lăsate. Localurile sunt invitate să plaseze logotipul ”Pay it forward with a coffee”, trad. ”Dă mai departe o cafea”, invitînd vizitatorii să procure o băutură ca și cadou pentru cei, ce vor veni după ei, sau pentru persoane nevoiașe.

Logotipul și alte materiale promoționale se află pe site-ul jocului și în forma printată pot fi primime gratis de la organizatori.

Notă: Asociația Obștească ”Altruism”, organizatorul jocului, amintește că nenumărate studii1sugerează că cei ce se implică necondiționat în acțiuni sociale sunt  mai fericiţi şi mai sănătoşi, văd lucrurile din perspective noi, cît și trăiesc mai mult. Unii cercetătorii afirmă că cei ce fac cel puțin 5 fapte bune pe zi, organizate și gîndite din timp, în spirit altruist, sunt mai fericiți.

Pentru contact, info@secretsanta.md, 069379000, Liuba Ceban