Moldova are nevoie de inovaţii! StarNet şi Junior Achievement invită la Innovation Camp 2013



Suntem în Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week), iar StarNet şi Junior Achievement au pregatit terenul de acţiune. Pe 23 noiembrie, startează Innovation Camp 2013, un eveniment inedit care vine să inspire şi să îndrume tânăra generaţie către inovaţie, imaginaţie şi creativitate.

Innovation Camp 2013 este un workshop marca Junior Achievement Moldova, care durează 2 zile şi întruneşte 60 de elevi inspiraţi ce vin cu soluţii pentru problemele din domeniile IT, educaţie şi agricultură. Sunt două zile în care elevii sunt încurajaţi să viseze măreţ, să-şi depăşească graniţele pe care le setează lumea din jur şi să materializeze idei şi proiecte ce par imposibile.

”Fondată 10 ani în urmă, compania StarNet a fost cea care a adus inovaţie în tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice în Moldova. Noi credem că ideile inovative şi schimbările se produc datorită tinerilor energici, cu imaginaţie şi dorinţă de acţiune. Un eveniment ca Innovation Camp  este mai mult decât necesar în Moldova, care are nevoie de inovaţie pentru a se dezvolta. Aici, la Innovation Camp imaginaţia tinerilor va fi exploatată la maxim, iar deasupra întregii competiţii va trona cuvântul ”inovaţie”, Ina Voroşciuc, specialist PR, StarNet.