Cui dăruiesc inima mea!



În data de 23 octombrie 2013 o grupă de tineri din or. Ungheni, voluntari ai Asociației Tinerilor Ortodocși din Ungheni (ATOU), au fost în vizită la Centrul Casa pentru toți, din oraș. Alături de tineri a fost  preotul din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, preot Vadim Corostinschi, președintele asociației de tineret sus numită.

În centru oaspeții au fost ghidați de către directoarea centrului dn. Maria CALCHEI. Aici voluntarii au adus o activitate CUI DĂRUIESC INIMA MEA, care consta din confecţionarea unei inimi din hârtie pe care copilul de la centru a formato după dorinţa sa ajutat fiin de voluntari și pedagocii centrului.

Scopul acestei întâlniri este de a arăta că acei copiii cu dezabilităţi nu sânt singuri şi nu sânt lăsaţi de către semenii săi... ei sânt iubiţi şi trebuie să fie primiţi în societate aşa cum sânt ei, iar noi săi ajutăm.
Totodată voluntarii au convenit de a face mai des așa fel de întruniri pentru ai susține moral și a face activități de comun, dar este și o sensibilizare a opiniei publice de a fi mai atașați față de acești tineri care au nevoie să fie și ei integrați și respectați în drepturi în societatea noastră.