Agrobiznes.md - Cel mai vizitat site agricol din Republica Moldova



Internetul schimbă rapid agricultura moldovenească. Tot mai multe companii, dar și fermieri din diverse localități ale țării caută să-și promoveze afacerile și produsele în mediul online. 

agroAceastă realitate l-a impulsionat pe Sergiu Jaman, co-fondatorul și directorul companiei News Media Online (NMO) să lanseze în luna martie a acestui an portalul Agrobiznes.md.

Echipa redacțională publică zilnic știri și informații agricole, idei de afaceri în agricultură, povești de succes ale fermierilor din țară și de peste hotare, anunțuri despre tîrguri și expoziții agricole, vizite de studiu peste hotare, etc.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea să-și promoveze absolut gratuit afacerile și produsele prin intermediul anunțurilor de vînzare – cumpărare, în baza unui cont de înregistrare.

„Am lansat Agrobiznes.md în luna martie. Ne-am străduit să ne poziționăm din start ca o resursă serioasă de informare din domeniul agricol. Au fost multe probleme la început legate de activitate, poziționare, buget, dar în timp am reușit să amortizăm proiectul. Acum este sută la sută profitabil. Avem agenți economici care comandă campanii de promovare chiar și pentru 5 luni de zile înainte. Strategia Agrobiznes.md este să devină un punct de legătură între fermierii și producătorii agricoli din toate colțurile țării și să contribuie la crearea relațiilor de colaborare între aceștia în mediul online”, spune Sergiu Jaman.

Potrivit Google Analytics, site-ul www.agrobiznes.md este accesat lunar în medie de 12-13 mii de vizitatori unici, fiind în prezent cel mai citit site de știri și informații agricole din țara noastră.

http:noi.md