150 membri noi ai Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0 și-au început activitatea



În data de 3 octombrie 2013, TLDM Youth Club 2.0 a avut prima întâlnire cu cei 150 de liceeni noi recrutați. Pa parcursul întâlnirii, cu un mesaj de salut către noii membri au venit președintele PLDM, Vlad Filat, și Comisarul European pentru Extindere, Štefan Füle, aflat într-o vizită în Moldova.

Ședința a fost deschisă de coordonatorul proiectului de recrutare, Marina Avram, care a mulțumit liceenilor pentru faptul că își doresc o schimbare în Republica Moldova și în acest context au aplicat pentru a deveni membri TLDM Youth 2.0.
A urmat raportul activităților și structurii Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0. Lidia Gonța, coordonator departament politic, a încurajat noii membrii să se implice activ atât în cadrul activităților clubului, cât și în toate acțiunile TLDM.

“Nu vă faceți așteptări referitor la activitatea într-un partid. Sunt de 7 ani membru și nu pot să vă spun exact ce veți face. În schimb, știu că participarea voastră în activitățile clubului vă va face mai puternici, mai buni și împreună vom putea schimba multe în Moldova” a menționat, președintele TLDM, deputatul George Mocanu.

La final, noii membri au făcut promisiuni pentru Moldova, care vor fi păstrate și returnate membrilor peste o perioadă de timp, pentru a conștientiza cât de mult au contribuit la restructurările ce au loc în țară.

Youth Club 2.0 este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova, prin care îşi propune crearea unei platforme de instruire, dezbateri şi implicare pentru liceenii din Republica Moldova.

Articol adaugat de: Alexandru Severin