CashFlow Moldova, proiect de succes realizat de INVENTO



Agenţia INVENTO, în parteneriat cu JCI Chişinău şi CashFlow Club Moldova, au încheiat proiectul de educaţie financiară CashFlow Moldova prin intermediul unui Maraton desfăşurat în ultima săptămână a lunii iulie 2013.

Evenimentul a găzduit 40 de persoane care au jucat simultan CashFlow, au vorbit despre importanţa educaţiei financiare pentru tineri şi rezultatele obţinute în cadrul acestui proiect. „Prin intermediul acestui CashFlow Moldova, dar şi alte proiecte care vor urma, Agenţia INVENTO contribuie la dezvoltarea şi educarea societății, pentru a crea un mediu bun și a reduce nivelul sărăciei în Moldova, deoarece o societate fără tineri educați financiar, nu se poate dezvolta”, a menţionat Olesea Fortuna, directorul Invento.

„În timp record, timp de 5 luni, au fost instruiţi mai mulţi moderatori, au fost lansate 2 cluburi CashFlow Chişinău şi Ialoveni, coordonatorii cărora, Anastasia Doagă şi Andrei Rudoi, au organizat întâlniri săptămânale, la care au participat 100 de persoane şi 8 invitați speciali. A fost formată o echipă puternică, care va lucra în continuare şi va organiza ședințe săptămânale cu invitați speciali”, a adăugat Inesa Lupu, manager de proiect, INVENTO.

Vorbind despre afaceri cu participanţii la maraton, invitatul special, Andrei Jicol, director Trendseter a spus că succesul într-o afacere este analiza și planificarea fiecărui detaliu. „E mai bine să îți faci prieteni din afaceri, decât o afacere din prieteni. De asemenea, numele afacerii este la fel de important, acesta te identifică și te reprezintă”, a remarcat Andrei Jicol.

A urmat o pauză dulce, un tort personalizat CashFlow, oferită de tânărul cofetar Alexandru Zuzu. Evenimentul a finalizat cu o sesiune de joc CashFlow, care a fost câştigată de un trio feminin - Veronica Sârbu, Veronica Lupăcesu şi Veronica Ganenco, care au fost premiate de Because şi Bestseller.

Înfiinţată ca o organizatie non-profit, în 2011, agenţia INVENTO contribuie la dezvoltarea continuă a societăţii prin participare, informare, educare şi gestiunea programelor de dezvoltare social-economică.

Flag1“Proiectul “Cashflow  Moldova” este realizat graţie susţinerii generoase a poporului american prin intermediul Departamentului de Stat al Statelor Unite. Conţinutul acestui material ţine de responsabilitatea Invento şi nu reflectă neapărat opiniile Departamentului de Stat sau ale Guvernului Statelor Unite ale Americii” .

_______________________________________________________________

INVENTO – Dăm viaţă idelor tale/ invento@invento.md

Maratonul a fost organizat de INVENTO cu sprijinul Bestseller.md, Fresh&joy, Because şi Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”.