Instruirea femeilor de pe ambele maluri ale Nistrului



europa

contact logo 2

clip image002

 UNDP_Logo-Blue_w_Tagline-ENG.png" alt="UNDP Logo-Blue w Tagline-ENG" width="53" height="105" />

 

 

 

 

 

Centrul CONTACT în parteneriat cu Institutul Independent pentru Drept și Societate Civilă Tiraspol,  desfăşoară

trainingul la tema „Dezvoltarea capacităţilor de lider a femeilor, Managementul de proiect şi colectare de fonduri, Participarea la procesul luării deciziilor”. Activitate realizată în cadrul proiectului „Participarea femeilor din zonele rurale de pe ambele maluri ale Nistrului, în dezvoltarea comunităţii”.

Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), care are drept scop să contribuie la promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin implicarea autorităţilor locale, societăţii civile, comunităţii de afaceri şi altor părţi interesate în activităţile de dezvoltare economică şi socială a comunităţilor locale.

În cadrul trainingului sunt puse în discuție următoarele subiecte:

• identificarea problemelor comunităţii;

• atragerea şi mobilizarea comunităţii pentru rezolvarea problemelor acesteia; 

• scrierea proiectelor şi atragerea de fonduri în comunitate;

• oportunităţi de participare la luarea deciziilor la nivel local.

Trainingul va dura până pe data de 27 iulie, în finalul acestuia pentru participanţii va fi anunţat un concurs de granturi pentru proiectele de susţinere a iniţiativelor femeilor, de consolidare a încrederii în zonele rurale de pe ambele maluri ale Nistrului.

Activitatea are loc în incinta Institutului Muncii, mun. Chişinău (str. Zimbrului 10).

La training participă 30 de femei, reprezentante ale organizaţiilor non-guvernamentale, administraţiei publice locale, alte femei interesate în tematica respectivă de pe ambele maluri ale Nistrului.

Instruirea este realizată de către formatorii şi experţii de pe ambele maluri ale Nistrului.

Pentru informaţii suplimentare despre trainingul şi proiectul „Participarea femeilor din zonele rurale de pe ambele maluri ale Nistrului, în dezvoltarea comunităţii” Vă rugăm să ne contactaţi la nr de tel: 022/233947, Persoana de contact - Lilia Porumb.

europaUNDP_Logo-Blue_w_Tagline-ENG.png" alt="UNDP Logo-Blue w Tagline-ENG" width="53" height="104" />Acest proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).