Totul despre proiectul - Orășelul copiilor din s. Vrănești



AO Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Sîngerei, a participat la programa susţinută de către „FHI 360” denumirea Proiectului "Prin abilitatea Civică a Tinerilor - spre Comunităţi Participative", implimentat de către AO Centrul de Informare şi Susţinere a Tinerilor Economişti "Certitudine", Preşedinte Eugeniu Graur, primind finanţarea de către partea sus numită cu 5000 lei, 5000 lei din partea primăriei şi o altă sumă de 13855 lei din partea satului Vrăneşti care sau colectat de la locuitorii satului în constriurea unui orăşel a copiilor pentru localitateaVrănești, r-nul Sîngerei. Sa colectat suma mai mare decât sa plănuit. Dar luînd în considerație și multe alte lucruri donate ca nisip, apă dulce, transport, alte materiale, suma ar reeși și mai mare. Totodată cu donație de 1000 lei a venit și asociația AO ATOS, contribuind la asfaltarea orășelul copiilor. În total sau colectat 24855 lei.


Tinerii voluntari de la AO ATOS și anume ca la 35 voluntari au participat activ, la desfășurarea proiectului dat și finalizarea lui. Cu toate că proiectul e finalizat, aici tinerii încearcă cu fel și chip de al înfrumuseța și de ai da un anturaj și mai frumos și mai plăcut vizitatorilor. 

Locuitorii s. Vrănești vin cu mulțumire față de cei care au contribuit la realizarea acestui proiect, de la cei cu ideea până la finanțatori și voluntarii realizatori...

Totodată la inițiativa sătenilor, se va mai face încă o colectare de fonduri a cîte 30 lei fiecare pentru a îngrădi parcul cu gard, iar gardul din nuiele să fie decorativ.

"Acest proiect este posibil graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de FHI 360. Opiniile exprimate aparţin AO ATOS si AO CERTITUDINE şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID, Guvernului SUA sau FHI 360."

mai multe detalii și poze: www.atosmd.net