Prima editie “Movie Night” in oraşul Străşeni a trecut cu succes



Privind un film bun într-o frumoasă seară de vară alături de prieteni este întotdeauna o alegere bună de aţi petrece serile de vară. Pe data de 13 iulie, în parcul “Mihai Eminescu” a oraşului Străşeni a avut loc prima ediţie a filmului în aer liber din vara aceasta organizată de ONG-ul “Cultura Nouă” cu ajutorul directorului Şcolii de Arte, Domnul Bobeica Mihai. La acest eveniment a venit şi Primarul Doamna Valentina Casian care a cerut ajutorul tinerilor pentru a finaliza construcţia havuzului şi a sistemei de wifi ce urmează a fi instalată în parcul dat.

Popcorn, film şi o atmosferă plăcută a persistat în parcul “M. Eminescu” sîmbăta seara. Pe ecran a derulat comedia britanică “Johnny English Reborn” cu cunoscutul actor Rowan Atkinson a mult iubitului serial “Mr. Bean”, iar locuitorii oraşului Străşeni au avut parte de o porţie zdravănă de rîsete şi hohote. Sperăm că şi vouă va plăcut la fel de mult ca şi nouă.

Iar dacă nu ştiţi cum să vă petreceţi sîmbăta seara, atunci pe 27 iulie, vă invităm la a doua ediţie a filmului în aer liber. Pentru a alege genul filmului care va derula la a doua editie vă rugăm să accesaţi linkurile de mai jos:

facebook
odnoklassniki

Movie Night

Movie Night 1

Movie Night 1

Movie Night 1

Societatea civila in Imagini