ANTEM pune in discuţie activităţile curente şi de viitorLa data de 16.07.13 ANTEM a realizat ultima şedinţă de evaluare în cadrul Programului Instruirii Lingvistice pentru Funcţionarii Publici din Moldova finanţat de către Înaltul Comisar pentru Minorităţile Naţionale OSCE de la Haga şi guvernul Finlandei.

La şedinţă au fost puse în discuţie proiectele care vor fi realizate, de ANTEM, în perioada 2013-2016, dar şi rezultatele/problemele implementării proiectului instruirii lingvistice pentru minorităţile naţionale în perioada curentă.

În cadrul evenimentului participanţii au luat parte, de asemenea, la discuţiile, pe segmentul lingvistic şi educaţional, privind dezvoltarea planului de acţiuni şi strategiei de integrare a societăţii Republicii Moldova.

Invitaţi la şedinţă au fost: Iovu Andrei, consultantul Înaltului Comisar pentru Minorităţile Naţionale OSCE de la Haga, Ion Donea, şeful Direcţiei Programe de Tineret a Ministerului Tineretului şi Sportului RM, reprezentaţi ai Biroului Relaţii Interetnice, Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a Consiliului Municipal Chişinău, experţi şi traineri ANTEM.