Finalul evenimentului "Turul Moldovei" desfasurat la Chisinau



Duminica, 30.06.2013, a avut loc desfasurarea evenimentului de celebrare a 20 de ani de activitate a Corpului Pacii in Moldova.  Romy Solomon, Elsa Leal, Sue Murphy, voluntari ai CP si Always together, organizatia partenera, au organizat maratonul "Turul Moldovei 2013", scopul carei a fost promovarea si incurajarea voluntariatului atit la nivel national cit si local.

La eveniment au fost prezenti William Moser, Ambasadorul SUA, Janet Utecht, Directoarea CP in Moldova si circa 25 de organizatii din Chisinau, cu totii i-au intimpinat cu aplauze pe voluntarii ambelor echipe, cea de la Nord si cea de la Sud, care in jurul orei 15:00 au ajuns la Chisinau in Parcul La Izvor.

Oaspetii de onoare i-au salutat, le-au urat un bun venit de la un drum parcurs in 30 de localitati ale Moldovei, ulterior au fost tinute mici discursuri privind sustinerea domeniului de voluntariat in Republica Moldova.

Dupa agenda, s-a desfasurat  un concert life de catre tinerii din organizatia "Debra", care au trezit toata lumea la dans. Nu s-a lasat mai prejos si tinerii care au incins o atmosfera de Salsa, astfel demonstrind un master-klass tuturor celora prezenti.

 Si Tirgul ONG-lor si-a facut efectul, multe organizatii au interactionat intre ele, formind un schimb de contacte, idei, potentiali parteneri, etc.

In context, misiunea a carei era sa promovam voluntariatul in toata tara, si-a atins scopul.

 

Always together aduce mari multumiri voluntarelor de la Coprul Pacii, Romy Solomon, Elsa Leal si Sue Murphy pentru o colaborare reusita si de succes.