ANTEM a dat startul oficial proiectului „E-learning – mijloc de integrare socială a tinerilor din RM”

La data de 29 mai 2013, ANTEM a organizat conferința de lansare a proiectului „E-learning – mijloc de integrare socială a tinerilor din RM”, eveniment susţinut financiar de către Ministerul Tineretului şi Sportului al RM.   

În cadrul întrunirii, participanţii au avut posibilitatea să cunoască mai multe despre posibilităţile şi beneficiile instruirii la distanţă, condiţiile de înscriere în proiect şi modul de utilizare a soft-ului educaţional „Învăţăm româna la distanţă”. Cei prezenți la eveniment au aflat, de asemenea, despre obiectivele şi impactul proiectului asupra grupulu-ţintă constituit, preponderent, din elevi (clasele a 10-12), voluntari şi tineri specialişti, cu vârsta cuprinsă între 18-28 de ani, din localităţile Chişinău, Comrat, Ceadâr-Lunga, Briceni şi Râşcani.

Printre invitaţi au fost prezenţi  Ludmila Burlaca, şef al Direcţiei Relaţii Interetnice şi Funcţionarea Limbilor al Biroului Relaţii Interetnice, Ion Donea, șeful Direcției Programe de Tineret a Ministerului Tineretului și Sportului al RM, Tatiana Mlecico, rector al Universităţii Slavone, directori de licee, traineri şi experţi ANTEM.  

Soft-ul educaţional „Învăţăm româna la distanţă” (invat.antem.org), la etapa actuală, este unicul de acest fel în RM şi devine tot mai popular în rândul reprezentanților minorităţilor naţionale din ţară.

Pentru mai multe detalii, cu privire la proiect, ne puteţi contacta prin e-mail ( antem.moldova@gmail.com) sau la tel. 022. 24.57.12.