Long Short Walk in Republica Moldova



Societatea civila in Imagini

„Automobil Club din Moldova” desfăşoară seria de acţiuni the Long Short Walk în cadrul Săptămînii Mondiale ONU a Siguranţei Rutiere.

Long Short Walk este o plimbare în oraş, pe un itinerar stabilit, care prevede promovarea siguranţei rutiere şi atragerea atenţiei societăţii asupra acestei probleme grave!

La cererea Adunării Generale a Națiunilor Unite, săptămîna aceasta este dedicată siguranţei pietonale. Manifestările organizate au ca scop identificarea și promovarea măsurilor de protecție a pietonilor, contribuind astfel la atingerea obiectivului de salvare a 5 milioane de vieți formulat de “Deceniul de Acţiuni pentru Siguranța Rutieră 2011-2020”.

Echipa ACM, cu susţinerea voluntarilor şi a şcolilor a reuşit să efectueze 2 plimbări Long Short Walk în Chişinău, demonstrînd postere “Eu merg pentru...”, iar mascota campaniei fiind Zebra. Tot mai mulţi oameni se implică în lupta pentru această cauză nobilă!

                 Motto-ul acţiunii: “Scopul nostru – drumuri sigure pentru toţi!”

 

Acţiunile Long Short Walk în Moldova continuă, de aceea urmăriţi-ne pe:

 

Website:

http://saferoads.md/

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Make-Roads-Safe-Moldova-S%C4%83-facem-drumurile-mai-sigure-%C3%AEn-Moldova/177584555591590?fref=ts

Twitter:

https://twitter.com/MRSMoldova