Proiectul Closer2Oxford@Republica Moldova a luat sfîrșit



Proiectul Closer2Oxford@Republica Moldova a luat sfîrșit cu o dezbatere memorabilă. Moțiunea dezbătută a fost: "E timpul să sancţionăm prin lege pasivitatea individului care e martor la încălcări ale legii". Cele două echipe au dat dovadă de pregătire intensivă.

Voturile inițiale din partea publicului plasa echipa afirmatorilor în frunte. Băieții din echipa negatorilor, Andrei Lutenco și Arteom Iurenco, au combătut cu succes argumentele afirmatorilor. Astfel, spre final, echipa afirmatorilor a fost devansată semnificativ. După prezentarea discursurilor, spectatorii au avut posibilitatea să pună întrebări participanților. Sesiunea de întrebări a ajutat la elucidarea unor puncte de vedere ca într-un final negatorii să iasă învingători.

Pentru poze puteți vizita pagina noastră de facebook (pagina) iar pentru a putea viziona dezbaterea puteți accesa următorul link (link)

Reamintim că proiectul Closer2Oxford Moldova este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului din Republica Moldova și co-finanțat de Parteneriatul European pentru Democrație (EPD) din resursele financiare oferite de Fondul Naţional pentru Democraţie (NED) şi Ministerul Afacerilor Externe al Cehiei.