Echipa SB la primul offline! Galerie FOTO



Sportbusiness.md (SB), AO Industria Sportiva din Moldova, rearea unei strategii de dezvoltare a site-ului , Eugeniu Grădinaru ,  sportul din Republica Moldova, Echipa nou formată al site-ului Sportbusiness.md (SB) s-a întâlnit aseară la primul offline. La întâlnire s-au discutat problemele stringente, printre acestea fiind dezvoltarea site-ului sportbusiness.md ca un component important în realizarea proiectelor viitoare în AO Industria Sportiva din Moldova, despre proiectele care urmează să apară în curând, crearea unui mediu favorabil pentru cititori. Prin aceasta s-a dorit crearea unei strategii de dezvoltare a site-ului și consolidarea echipei.alt

Directorul site-ului Sportbusiness.md, Eugeniu Grădinaru este optimist în ceea ce privește noul proiect și crede prin asemenea acțiuni, sportul din Republica Moldova are viitor.

Acest proiect înseamnă misiunea mea sociala de a contribui la dezvoltarea sportului din țară, împreuna cu alți oameni dornici de schimbare și optimiști că avem un viitor frumos. Trebuie doar să muncim cot la cot pentru a avea această sinergie. Sunt foarte fericit de echipa ce se formează, sunt impresionat de fiecare voluntar în parte, de dorința lor de a face ceva folositor pentru societatea noastră prin activități sportive”, a mai adăugat Eugeniu Grădinaru.

Voluntarii au venit cu propuneri, idei și o dorință enormă de lucru în echipă.

”Am venit la acest offline pentru a face cunoștința cu echipa de voluntari care muncesc la acest proiect și pentru a face un schimb reciproc de idei ca să știm cum ne proiectăm mai departe și ce avem de făcut. Voi încerca să depun efortul pentru a fi cât mai utilă și de a aduce un aport la dezvoltarea proiectului Sportbusiness.md, alături de colegii mei”, a menționat Cristina Sîrbu, membră a echipei.

Un alt membru, Ion Cataraga, își leagă viitorul și speranțele de acest proiect.

„În urma offline-ului de azi am obținut garanția unei colaborări îndelungate și am conștientizat că putem contribui la dezvoltarea infrastructurii sportului autohton și la dezvoltarea lui”, a adăugat acesta.

Asemenea întâlniri vor fi organizate săptămânal, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate!

 

Dacă îţi place ce facem şi ai dorinţa de a contribui la dezvoltarea sportului local, îţi recomandă să te alături nouă la acţiunile noastre!

Date de contact:

Gradinaru Eugeniu

tel.:  079398809

email: industriasportiva@gmail.com

http://sportbusiness.md

 

sursa: Blog Sportbusiness