Atelierul ”Asertivitatea femeii la locul de muncă”



În cadrul atelierului ”Asertivitatea femeii la locul de muncă” din 14 martie 2013, cele 25 de participante s-au lansat in practicarea comunicării constructive si dezvoltarea abilităților sociale la locul de munca. Trainingul a fost organizat de Agenția de Fundraising ”INVENTO” in colaborare cu Universitatea Perspectiva INT. 
   
Moderat de Olesea Fortuna, atelierul a avut scop sa alinieze comunicarea pentru atingerea obiectivelor profesionale, creșterea imaginii de sine, potrivirea abilităților cu responsabilităţile la locul de muncă, clarificarea cerințelor şi proceselor și de sigur la sporirea motivației personale.

Participantele au fost angajate in dezbateri despre drepturile sale şi obligaţiile la locul de munca, şi-au testat capacităţile sale în comunicare, au discutat pe marginea conflictului şi beneficiilor acestuia. De asemenea, au practicat diferite stiluri de comunicare. Au generat cinci situații conflictuale la serviciu, şi-au asumat rolurile agresive, pasive, subversiv-agresive si asertive, şi au simulat interacţionarea acestor roluri cu toate consecinţele. La final s-a discutat despre toate elementele comunicării, performanţa fiecărui stil si beneficiile asertivităţii.

Ulterior participantele şi-au exprimat dorința de a exersa in continuare tehnicile si strategiile preluate pentru a-şi dezvolta abilităţile sociale prin practicarea comportamentelor asertive atît în situațiile profesionale, cît şi în cele personale . 

Înfiinţată în 2011, agenţia INVENTO contribuie la formarea continuă a societății prin participare, informare, educare, susţinerea şi gestiunea programelor de dezvoltare social-economică durabilă.

Date de contact :
tel.:069 64 94 36 Alina Stratan, Responsabilă departamentul PR și comunicare”Invento”
email : invento@invento.md

INVENTO-Dăm viață ideilor tale!

Logo Invento Small size    Рисунок1