Business Networking Event exclusiv pentru femei



Business Networking EventBNE Women este un eveniment marca JCI Chişinău, organizat cu scopul de a  oferi posibilitatea femeilor de afaceri, dar nu numai, de a se  întruni şi a stabili contacte.

In data de 13 martie 2013, JCI Chișinău a organizat un astfel de eveniment exclusiv dedicat femeilor. S-au adunat doamne şi domnişoare din diverse domenii: management, marketing,  vînzări, producţie, servicii, iar fiind un eveniment  destinat atît antreprenoarelor cît şi femeilor care au o viață profesională intensă,, au participat şi  directori sau consultanţi financiari, directori comerciali, manageri de proiecte sau funcționari publici.

In cadrul unei sesiuni de networking valoros, doamnele au avut ocazia timp de 5 minute să-şi prezinte si promoveze afacerea sau domeniul de activitate, au invăţat cum sa fie identificaţi potențiali clienți, furnizori şi parteneri, şi cel mai important, au făcut schimb de cărţi de vizită, au avut acces la noi la informaţii de business şi contacte cu scopul de a stabili viitoare colaborări.

În cadrul acestui eveniment, Olga Melniciuc, Vice Preşedinte JCI Chişinău, a făcut o prezentare a organizaţiei JCI MOLDOVA şi a posibilităţilor oferite tinerilor antreprenori care doresc să se implice în comunitate, să-şi dezvolte afacerea, dar şi să obţină valoroase experiențe practice de învățare în management, leadership și antreprenoriat.

Amintim că Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, ce numără peste 200.000 membri activi, cu vîrste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI Republica Moldova s-a lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011.

Profilul membrilor JCI include întreprinzători, manageri, funcționari publici, cadre didactice, lideri de ONG-uri etc., – persoane dornice de autoperfecţionare şi care vor să producă schimbări pozitive în societatea în care trăiesc.

Membrii JCI conduc proiecte în 4 arii de interes: Afaceri, Dezvoltare Personală, Comunitate, Internationalism. JCI oferă tinerilor antreprenori oportunitatea de a-și lărgi cunoștințele şi de a contribui la dezvoltarea afacerii/carierei prin participare activă, prin implicare în comunitate, prin crearea și oferirea spațiului de interacțiune cu potențiali clienți, parteneri la nivel local și internațional. 

Articol adaugat de: Ana Antonova