CENTRUL CONTACT: PROGRAMUL DE STAGIU CONTINUA



In luna aprilie, curent, sase reprezentanti ai sectorului asociativ din regiunea transnistreana vor urma un program de stagiu cu durata de doua saptamini in organizatiile neguvernamentale din Chisinau.

Programul de stagiu este parte a proiectului „Participarea organizatiilor neguvernamentale din regiunea transnistreana la viata asociativa din Republica Moldova", realizat de Centrul CONTACT.

Printre organizatiile care vor impartasi propria experienta stagiarilor se numara „Eco-Tiras", Centrul National de Resurse pentru Tineri, Centrul „Pro Comunitate", Institutul de instruire in dezvoltare „Millenium" etc.

In cadrul acestui program, participantii cu posibilitatea sa obtina experienta, cunostinte, abilitati noi, acces la informatie (biblioteca, Internet). Totodata, aceasta este o oportunitate excelenta pentru stagiari de a impartasi din cunostintele si experienta proprie, a elabora ideea unui proiect ce ar fi realizat in comun cu organizatia recipienta, a face un studiu.

Programul de stagiu este realizat in cadrul proiectului „Participarea organizatiilor neguvernamentale din regiunea transnistreana la viata asociativa din Republica Moldova", cu sustinerea financiara a Fundatiei „Soros-Moldova".

Sursa: www.contact.md