Se lansează Agrobiznes.md - Portalul fermierilor și producătorilor agricoli din Moldova



agrobiznesÎncepând de astăzi, 15 martie 2013, fermierii și producătorii agricoli din Republica Moldova au la îndemână o resursă prețioasă de informare din domeniul agricol. 

Agrobiznes.md, în parteneriat cu StiriLocale.md, se lansează pe piață într-un moment în care interesul moldovenilor pentru agricultură a început să crească simțitor.

Agrobiznes.md își propune ca scop primordial informarea și ghidarea fermierilor și producătorilor agricoli din toate colțurile țării.

Zilnic, Agrobiznes.md va publica știri agricole, noutăți, articole și informații de specialitate, oportunități și idei de afaceri din agricultură, povești de succes, surse de finanțare, etc.

Producătorii agricoli din diverse localități ale țării pot acum să publice anunțuri de vânzare – cumpărare absolut GRATIS, doar înregistrându-se ușor și rapid pe site.

Mai mult, anunțurile vor putea fi vizibile și în cadrul portalului StiriLocale.md. Astfel, auditoriul zilnic al celor două site-uri constituie aproximativ 5.000 de vizitatori, ceea ce va spori considerabil vizibilitatea.

Agrobiznes.md este funcțional în proporție de 90 la sută. Urmează ca echipa să pună la punct ultimele detalii tehnice și stilistice.

Mai multe detalii găsești pe www.agrobiznes.md