Campania “Ajuta un Batrin” START !Asociatia de Tineret UTS Hincesti  incepe o noua campanie de caritate”Ajuta un Batrin” – isi propune sa implice comunitatea in sprijinireapersoanelor varstnice aflate in nevoie, din Raionul Hincesti.

Un mesaj rezumatîn doar cateva cuvinte: singuratate, izolare, griji materiale,contine povestea unui batran care are nevoiede ajutor. Sub sloganul “Ajuta un Batrin” Asociatia de Tineret isi propune sadezvolte Programul de sprijinire a batranilor, prin oferirea de hrană ajutorfizic la domiciliul bătrânilor din orasul-raionul nostru, abandonati înpropriile locuinte.

download

Tocmai de aceea, va rugam sa aveti o noua atitudine si sadirectionati atentia catre acesti batrani care au nevoie de sprijinul nostru, alcomunitatii din care facem parte. Si credeti-ne pe cuvant. Acele donatii voraduce bucuria unui nou inceput , indiferent de varsta.

Persoanele care doresc sa se alature acestei campanii voluntare viziteaza pagina web :utshincesti.org  ori contactati : 068232445– 079103081 – Coordonatori proiectului.