Asociaţia de Tineret UTS Hînceşti a reuşit să aducă Starurile JurnalTV mai aproape de fanii săi



JurnalTVE mai ușor a vorbi despre vedete, decît despre oamenii simpli. "Vedetă" înseamnă a fi veşnic la vedere, a te afla necontenit în văzul tuturor, a te oferi publicului. Pozitivi,cu voința de a trăi la maxim orice moment și cu dorința de a ne face fericiți - sub acest chip au apărut starurile de la Jurnal TV , duminica, 10 februarie, în incinta Casei de Cultură, din orașul Hîncești.

De la bun început am ramas impresionați de dansul popular al colectivului de la Lapusna.Tradițional, oaspeții au fost primiți cu pîine si sare. Astfel am dat start evenimentului, promovînd tradițiile populare, singura merinde sufletească. Următorul moment a fost unul de sulfet,am ascultat povești de viață dure,dar care ne pot servi drept un etalon al succesului. Vedetele au relatat despre proiectele postului de televiziune,despre scenografia si coregrafia showurilor, dar ne-au lasat marcati și prin lecțiile de viață, ce le-au modelat caracterul în cei 3 ani, de la apariția Jurnal TV.Dupa această notă melodică si nostalgică a izbucnit un adevărat vulcan de întrebări din partea publicului. Starurile au reușit cu brio să răspundă provocărilor, oferind chiar și premii, iar imediat după dezbateri, au invitat hînceștenii să guste din torta adusă în dar, de la Chișinău. Întîlnirea cu publicul s-a incheiat prin zeci de autografe, poze si aplauze furtunoase. Mai tîrziu, vedetele Jurnal TV au vizitat una din perlele arhitecturii moldoveneşti din Hîncești, Conacul lui Manuc-Bei. La final, oaspeții s-au delectat cu bucate de casa, pizza delicioasa gatita la cuptor pe lemne, la Restaurantul DEMN Cafe, împreună cu proprietarul cafenelei.

"Acest eveniment inseamnă posibilitatea de a contribui la schimbarea pozitivă, înseamnă aducerea oportunităţilor mai aproape de tineri. Avînd o colaborare deschisaă cu Jurnal Tv,  cu certitudine vom organiza diverse evenimente în care orice tînar implicat va avea doar de beneficiat. Tinerii Hînceştiului de Azi, Viitorul Moldovei de Mîine" - menţionat de ALIN Iurciuc, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Tineret UTS Hînceşti. 

Evenimentul a fost organizat de către Asociația de Tineret ”UTS Hîncești” , cu scopul de a oferi publicului sansa de a intelege cine sunt vedetele în spatele reflectoarelor. Am avut parte de o seară minunată ce a adus voie bună şi zîmbete pe fețele hînceştenilor.Aducem mulțumiri celor care ne-au fost alături, dar și celor care s-au implicat în organizare,cei de dupa "culise": UTS Hincesti, Andrei SRL, Demn Cafe, Casa de Cultura, Consiliul Raional, Radio Hîncești, Curierul de Hîncești si Directia Cultura. Credem cu ardoare că astfel de evenimente vor mai fi organizate,căci noi suntem mereu deschiși lumii, adevărului și viitorului.