Apel catre Clienti de Publicitate!



Stimate Advertiser (Client de Publicitate)!

Prejudiciul cauzat pieței (buzunarului dvs) de minciunile despre tirajele ziarelor și revistelor, are mai mulți vectori de acțiune: clientul de publicitate, cunoaște că cifrele de tiraje sunt umflate, dar nu știe exact cine și cât de mult minte, și în final preferă să investească în alte medii de comunicare, iar în piață domină impresia că "toți mint". Aceasta este o percepere greșită și incorectă față de acei editori care, în ciuda greutăților se comport decent pe o piață indecentă.

În acest grup de publicații care se descurcă bine și fără a minți clienții săi sunt ziare și reviste comerciale cu bugete de publicitate substanțiale și care din anumite motive inexplicabile, preferă să spună adevărul, în ciuda dezavantajelor evidente și chiar absurdității unui astfel de comportament într-o piață media străină cu noțiunea de concurență loială.

Cu numărul exact al acestor "ciori albe", care zboară cu încăpăținare împotriva vântului, precum și cu denumirile acestor publicații Vă puteți face cunoscuți mai jos.

Acestea sunt publicațiile, care sunt auditate și certificate de către Biroul de Audit Tirajelor și Internetului din Moldova:

Cotidiene:

Adevarul Moldova

Комсомольская Правда

Timpul de dimineata

Săptămînale:

Антенна

Jurnal de Chisinau

Маклер

Saptamina

Панорама

Молдавские Ведомости

Аргументы и Факты

Труд7

Экономическое Обозрение

Regionale:

Газета "СП", Balti

Cuvintul, Rezina

Unghiul, Ungheni

Makler, Balti

Reviste:

Aquarelle

Business Class

Отдыхай!

VIP Magazin

Вся Европа

 

Biroul de Audit al Tirajelor si Internetului

http://www.bati.md/