Pentru a facilita accesul companiilor autohtone pe piața externă CCI prestează un nou serviciu – ChamberTrust



Pentru a facilita accesul companiilor autohtone pe piața externă și a le poziționa în calitate de parteneri de încredere, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova prestează un nou serviciu pentru agenţii economici – ChamberTrust, a informat directorul Direcției Relații Internaționale a CCI, Mihai Bîlba.

Devenind membri ai ChamberTrust, întreprinzătorii vor primi o ștampilă electronică, ce confirmă că informaţia de afaceri despre companie este veridică. Însemnul le permite businessmenilor din lumea întreagă să identifice cu uşurinţă noi parteneri de afaceri, a căror existenţă, profil, produse şi servicii au fost verificate de către o Cameră de Comerţ națională. Concomitent, informația despre companie va fi plasată pe portalul oficial al Worldchambers (www.worldchambers.com), care întruneşte peste 12 000 de Camere de Comerţ și este accesat lunar de 250 000 de vizitatori.

"ChamberTrust este unul dintre cele mai eficiente şi de succes proiecte ale Reţelei Mondiale a Camerelor de Comerţ (Worldchambers). Pentru partenerii străini calitatea de membru în baza de date ChamberTrust este o dovadă în plus despre seriozitatea companiei.

Ținând cont de dificultăţile pe care le întâmpină întreprinderile autohtone în cadrul procesului de pătrundere pe piețele externe şi de necesitatea utilizării raționale a mijloacelor financiare pentru marketing, noul serviciu este imperios", a spus Mihai Bîlba.