În preajma sărbătorilor de iarnă, la Bălți a fost inaugurat Târgul ”Daruri de Crăciun”



3Pe 14 decembrie 2012, în incinta Teatrului Naţional  ”Vasile Alecsandri”  din  Bălţi, a fost inaugurată ediția a VIII-a a Expo-târgului universal ”Daruri de Crăciun”, organizat tradiţional, în preajma sărbătorilor de iarnă, de către filiala Bălţi a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.

Precum a informat directorul filialei Bălți a CCI, Galina Codița, la expoziție participă circa 50 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, Comrat, Ceadâr-Lunga, Râbnița, Râșcani, Ialoveni, Sângerei, Glodeni, Edineț, precum și Zona Economică Liberă ”Tvardița”.

”În perioada 14-16 decembrie, vizitatorilor le va fi propus un sortiment variat de mărfuri și servicii, direct de la producători.

De asemenea, pe lângă tradiționalele produse prezentate la stand, vor avea loc ateliere de lucru, întrevederi bilaterale. Expo-târgul le oferă agenţilor economici posibilitatea de a face schimb de experiență, a-și promova mărfurile, a-și găsi parteneri de afaceri și a se familiariza cu practici moderne pentru dezvoltarea businessului.

Deoarece suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, a fost pregătit și un program cultural specific: ”Să trăiţi, să înfloriţi!”, prezentat de colectivul ”Moştenitorii”, a spus Galina Codița.

La inaugurarea Târgului ”Daruri de Crăciun” au participat membri ai Consiliului CCI, reprezentanți ai administrației publice locale, ai Grupului Regional de Lucru Bălţi, întreprinzători din regiune.

Pe parcursul anului 2012, filiala Bălţi a CCI a organizat în regiune 14 târguri expoziționale, la care au expus peste 600 de participanți. Evenimentele au fost vizitate și de reprezentanți ai mediului de afaceri din România și Ucraina.