Finalistii Concursului National de Business Planuri 2012 au invatat cum sa vinda serviciile si produsele afacerii lor



Asociata Nationala a Tinerilor Manageri a organizat pe data de 24 noiembrie 2012 a avut loc seminarul de instruire a finalistilor la Concursul National de Business Planuri.Acest seminar face parte din etapa de asistenta post concurs a finalistilor CBP 2012.

Cei prezenti la seminar au invatat tehnici si metode practice cum sa-si vinda serviciile si produsele afacerii pe care o dzvolta . De asemenea, au facut cunostinta cu exemple similar a afacerilor dezvoltate de catre tineri si cum au avut ei secces intr-o politica corecta de promovare a serviciului. Traningul a fost coordonat de catre Vitalie Rapcea, specialist la Asociatia Nationala de Marketing.

Participantii la instruire au apreciat informatia obtinuta in felul urmator: 40% din cei care au audiat traningul sustin ca stiu ce au de facut mai departe  si stiu cum pot aplica cunostintele acumulate, 20%sunt de parere ca si-au redefinit misiunea in interiorul afacerii pe care o conduc, 30%susrin ca au inteles mai mult din ceea ce inseamna marketingul si 10% au spus ca si-au schimbat paradigma de gindire.

Finalistii Concursului Natinal de Business Planuri 2012 au primit asistenta juridica si consultatii profesioniste pentru a-si dezvolta afaceriile eficient.

In luna ianuarie 2013 se preconizeaza derularea unui ciclu de intruniri cu oameni de afaceri de succes, pentru a avea un schimb de opinii referitor la pasii necesari pentru dezvoltarea unei afacerii de succes.

Articol adaugat de: Veronica Balatel