Asociaţia "Speranţă şi Sănătate" participă la al 15-lea proiect ecologic



Proiect ecologic: Respiră, Moldova mea!

Asociaţia «Speranţă şi Sănătate» participă la al 15-lea proiect ecologic.

În data de 3 noiembrie, începând cu ora 10.00, beneficiarii centrului de reabilitare al Asociaţiei «Speranţă şi Sănătate» vor participa la plantarea copacilor împreună cu alţi participanţi în cadrul proiectului ecologic organizat de AO „Pomul Vieţii” la baza de odihnă “Casa Pescarului” din s. Molovata Nouă.

Scopul principal al organizaţiei – reabilitarea şi integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi mintale.

Asociaţia «Speranţă şi Sănătate» este fondată din iniţiativa unui grup de părinţi, ce au în familie persoane cu dizabilităţi mintale sau psihice. Pe 1 noiembrie 2012 organizaţia împlineşte 11 ani de activitate.

Domeniul de activitate al asociaţiei – acordarea serviciilor sociale invalizilor – persoanelor cu dizabilităţi psihice şi mintale, celei mai sarace şi neprotejate categorii sociale. ONG Asociaţia “Speranţă şi Sănătate” activează în baza donaţiilor şi sponsorizărilor.

Una dintre multiplele activităţi ale organizaţiei este organizarea şi participarea la diferite evenimente cum ar fi cele de protecţie a mediului înconjurător. Astfel de evenimente nu doar învaţă participanţii să ia o atitudine corectă faţă de mediul înconjurător, ci este şi o metodă efectivă de integrare socială. La astfel de evenimente, beneficiarii centrului de reabilitare socializează, fac cunoştinţă cu alţi participanţi, îşi simt apartenenţa la colectiv, utilitatea în societate, etc.

Contacte: Preşedinte «Speranţă şi Sănătate» -
Andreiciuc Ludmila - +373 794-86-444 (limba rusă)
Manager proiect – Roşcovan Tatiana - +373 79 29 55 92, +373 68 338 338 (rusă, română, engleză)
Adresa centrului de reabilitare: str. V. Lupu 81/2, Chişinău