SA ALINAM UN DOR DE MARTISOR



 ONG.MD in colaborare cu UNIMEDIA lanseaza in perioada 3 martie - 15 martie 2008, Campania €ž Sa alinam un dor de martisor". Scopul acestei campanii este de a aduce bucuria si atmosfera de primavara in azilul de batrini nr. 2 din municipiul Chisinau care la momentul actual cazeaza 199 de beneficiari.

Batranii sunt oameni uitati de familie sau care nu mai au pe nimeni, bolnavi si insingurati, dar care traiesc cu speranta ca intr-o buna zi ,cineva se va gandi la ei. Singuratatea si saracia au adunat in acest azil oameni cu destine diferite. Numai aici, ei isi petrec impreuna o parte din timpul liber si isi impart durerea si tristetea unui altuia.

Primavara este un anotimp in care fiecare dintre noi isi doreste cate ceva nou si placut, ceva care sa ne aduca caldura in suflet si zambet pe buzele noastre. In aceste zile cand toti oamenii se bucura si isi daruiesc martisori, noi ne propunem sa realizam o actiune in vederea colectarii de fonduri banesti, pentru procurarea unor produse cosmetice de uz zilnic , care conform administratiei azilului sunt necesare batranilor.

Orice ajutor din partea oricui este binevenit pentru ai bucura pe acesti batrani, care au o soarta nu prea fericita, dar care poate fi luminata cu o atentie din partea ta.

Pentru o transparenta evenimentului se va face o inventariere pe site-ul www.ong.md a tuturor contributiilor.

In data de 20 martie curent, intre orele 13:00-14:00 impreuna cu voluntari si oricare alte persoane interesate ne propunem sa-i vizitam pe batrani si sa le oferim darurile de care au atata nevoie.

In cazul in care doriti sa faceti o contributie, o puteti face la adresa postala a Centrului CAPTES, aflat pe str. Puskin 22, of. 525 (cladirea Casa Presei).

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 843187 sau adresa de e-mail captes@ong.md.

Persoana de contact Diana Moraru - 069959189

 

Sursa: www.ong.md