Programul "Şcoala mamelor" ar putea ajunge şi în Moldova



Un program de caritate al Fundaţiei ,,Preţuieşte viaţa” din România, destinat mamelor aflate în dificultate, ar putea fi implementat şi în Republica Moldova. Despre intenţia de extindere a programului s-a vorbit astăzi, 5 iulie, la o întrevedere a preşedintelui ţării, Nicolae Timofti, cu vedeta română de televiziune Andreea Marin Bănică, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al Preşedinţiei. 

Programul ,,Şcoala mamelor” oferă asistenţă gratuită juridică şi psihologică mamelor în perioada post-natală şi celor bolnave de cancer. Prezentatoarea de televiziune din România, Andreea Marin, susţine că alături de organizaţia UNICEF, va promova dezvoltarea şi a altor programe care ar identifica şi ar soluţiona problemele pe care le întâlnesc mamele din Moldova. 

Nicolae Timofti a promis că va sprijini orice campanie de caritate care vine în ajutorul oamenilor, în special acelea care vizează mamele şi copiii. 

Fundaţia ,,Preţuieşte viaţa” a fost înfiinţată în anul 2008 şi derulează campanii umanitare cu finanţare europeană, în parteneriat cu Fundatia Estuar, Asociaţia Telefonul Copilului, Fundaţia JOL-LET Ungaria, şi susţinător Fondul ONU pentru Populaţie.

 

Info-Prim Neo